keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kotona ja kiitokset lukijoille

Eipä ole paljon kirjoitettavaa. Ihanaa olla kotona, vaikka ympärillä onkin pussia ja kassia täynnä tavaraa. Kaikelle pitäisi löytyä paikka jostakin. Neljä kuukautta poissa, kaikki mennyt hyvin. Pieniä vastoinkäymisiä on aina, mitään isompaa ei sattunut, mistä olen kiitollinen.

Tässä pari kuvaa Tukholmasta, niistä päättäjäispäivän ajeluista, kun lupasin.
Lähtiessäni oli Turussa yli metrin verran lunta. Otin kuvan kotiovesta lähtöpäivän aamuyöstä, ja se löytyy täältä.

http://prahankevaassa.blogspot.com/2011/02/voisi-se-matkustaminen-joskus.html

Tältä näytti kotiovi takaisin tullessa.Onnistuin tavoitteessani kirjoittaa blogia joka päivä. Tästä lähtien päivityksiä tulee huomattavasti harvemmin, vain, jos tulee aihetta kirjoittaa. Kiitän kaikkia lukijoita, erityisesti teitä, jotka luitte joka päivä. Te motivoitte minua kirjoittamaan joka päivä, sillä tiesin, että tekstiä odotetaan. Mahdollisille kiinnostuneille tiedoksi, että perustin uuden Kyhhäys-blogin erilaisia netissä julkaistavia kirjoitushaasteita ja muita sekalaisia tekstejä varten. Sinne pääsee tästä.

http://kyhhays.blogspot.com/

Katsoessani taaksepäin huomaan, että olen usein kirjoittanut hyvin synkistä asioista. Toivon silti, ettei blogin yleistunnelma ole ollut liian synkkä. Olen kirjoittaessani miettinyt melkein päivittäin totalitaaristen yhteiskuntien uhreja. Ehkä tyylini on ollut liian tunteeton ja toteava, koska näihin asioihin turtuu helposti. Olkoon nämä kotipihan syreeninkukat muistona heistä kaikista.

7 kommenttia:

 1. Kiitos kaiken synkänkin jakamisesta! Tämä on ollut erittäin mielenkiintoista seurattavaa juuri arkistojen havinankin vuoksi :)

  VastaaPoista
 2. Juu, on ollut oikein mukava lukea! Lukenut olen, vaikken olekaan ollut mikään ahkera kommentoija.
  -Kemppu

  VastaaPoista
 3. Kiitokset minunkin puolestani Prahan kertomuksista. Luin 'hiljaisesti' lähes päivittäin, vaikken kommentteja jaellutkaan!
  -lukutuoli-

  VastaaPoista
 4. Myös Stinappi kiittää :)

  VastaaPoista
 5. Jep, kiitokset minunkin puolestani. Mielenkiintoisia juttuja on ollut. -myntti

  VastaaPoista
 6. Eksyin tänne, en tiedä mitä kautta, ja toista tuntia varmasti vierähti lukiessani. Miten mielenkiintoista! Kävin mieheni kanssa Prahassa viime lokakuussa, ja lyhyessä ajassa katseltavaa ja historiaa oli niin paljon, että yritämme käydä siellä joskus uudelleenkin. Valoitit historiaa yksityiskohtaisilla tiedoilla kauniisti ja ymmärryksellä kansaa kohtaan. Kiitos tästä illasta.

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla, että tarinaani on luettu. Jatkoa seuraa aina silloin tällöin. Kannattaa aina joskus kurkkia tätäkin blogia.

  VastaaPoista