lauantai 25. helmikuuta 2012

Arkistot koluttuna tällä kertaa

Ihan vain lyhyt kommentti. Kävin vielä kerran Kaarlen yliopiston arkistossa, palvelu oli taas erinomaisen hyvää ja ystävällistä. Se olikin sitten viimeinen arkistokeikka tällä reissulla. Vähän tiukille meni, kun olin sopinut lounaan kahdeksitoista ja materiaalia olikin enemmän kuin arvasin. Se tässä aina on ongelma, että miten arvioida ajankäyttö. Koskaan ei tiedä, onko tarpeellista ja kopioitavaa materiaalia paljon vai vähän. Tällä viikolla olen kyllä löytänyt todella paljon, enemmän kuin odotin.


Tässä taas kuva Kaarlen yliopiston todistuskirjasta. Tällaisiin kansiin on nidottu jokaisen vuoden suoritukset kunkin opiskelijan kohdalta, aakkosjärjestykseen.


Tältä taas näyttää yksi kirjan sivu. On mielenkiintoista, että lääketieteen opettajilla on ollut hyvä käsiala ja sivut ovat muutenkin siistejä. Sen sijaan näissä filosofisen tiedekunnan opintokirjoissa on kamalia sotkuja, yliviivauksia, repeämiä ja käsiala on melko lennokasta. Minä kun luulin, että lääkäreillä on se kaikista huonoin käsiala.

Mutta nyt voin tosiaan palata Suomeen valtavat aineistot takataskussa, enää ei tarvitse kuin käydä ne läpi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti