tiistai 1. huhtikuuta 2014

Sairaalabyrokratiaa ja hoitoa

Onnistuin kuin onnistuinkin maksamaan fysioterapian. Onnistuin tekemään sen siitä huolimatta, että se vaati kolmella eri luukulla käyntiä, eikä missään puhuttu muuta kuin tekkiä. Ja siitäkin huolimatta onnistuin, että sairaalan konttori oli piilotettu valtaisan korttelin sisälle, aivan perimmäiseen nurkkaan. Siis se paikka, jonne maksetaan hoidot, on jossakin takkusten takana!

Jostakin syystä laskuttivat vain puolet summasta, jonka itse olin papereista ymmärtävinäni olevani velkaa tälle valtiolle. No, ehkä loppulasku tulee myöhemmin, tai sitten käsitin väärin. 

Mitä itse hoitoon tulee, siinä käytettiin jonkinlaista ultraäänilaitetta kipupisteiden kohdalla. Ensin tietysti piti löytää kipupisteet, mikä ei ollut se mukavin osuus. Muu osuus olikin sitten rentouttavaa, suorastaan miellyttävää. Kolmannen hoitokerran jälkeen pitäisi kuulemma tulla tulosta. Mutta jo nyt tuntui kuin lihakset olisivat sulaneet merkittävästi. Toivotaan siis parasta.

Vaikkei tässä maassa bookcrossing ole mikään erityisen suosittu harrastus, tällaisia kirjaputkia näköjään laitellaan sinne sun tänne. Tämä nimenomainen kapistus löytyy yliopistosairaalan sisäpihalta, keskeisemmältä paikalta (kahvi- ja kirjakioskin vierestä) kuin se usein jo mainitsemani konttori...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti