lauantai 29. maaliskuuta 2014

Mitä tarkoittaa aukioloaika?

Lähdin tänään hyvissä ajoin yliopistolisen sairaalan toimistolle maksamaan etukäteen hierontaa ja elektroterapiaa. Nostin metroaseman automaatilta käteistä, koska kuulemma kortti ei käy. No, sairaalalla olisi ollut myös käteisautomaatti, hyvä tietää, jos joskus toiste tarvitsee hoitoa täällä.

No ei siinä mitään, oikea osoitekin lopulta löytyi, mutta isosta kompleksista oli todella hankala löytää oikeaa rakennusta. Sitä paitsi ihmisillä on tapana antaa ohjeita, vaikkeivät tietäisi tuon huitua, missä päin kysytty paikka on. Juoksentele siinä sitten ympäriinsä.

Olin kaikista harharetkistä huolimatta pelipaikalla, eli toimiston edessä, kymmentä vaille kolme, kolmeen asti kuulemma ovat auki. Ovi oli kuitenkin lukossa, oikein rautaristikko vedetty eteen. Soitin seuraavan oven ovikelloa, sieltä tuli kaksi naista, jotka rupesivat hirmu näsäviisaasti selittämään, että täytyy tulla aukioloaikoina. Näytin heille, että kello on kahdeksaa vaille kolme, ja ovessa lukee, että ovat kolmeen auki, miten tämä voi olla mahdollista. Eivät osanneet sanoa mitään, pahoitella vain ja käskeä tulemaan maanantaina uudestaan.

Miksi ei siinä ovessa voi lukea, että auki 14.30:een? Nyt pitää sitten jotenkin keksiä, että miten saan järjestettyä maksamisen muiden maanantain menojen kanssa siten, ettei se osu vahingossa esim. ruokatunnin ajaksi, jolloin toimisto on taas kiinni. Itse hoito alkaa maanantaina myös, mutta eri paikassa. Anna kun arvaan, koko maanantai menee tätä asiaa selvitellessä.

Nin eikä sitä tietokoneen akkua löydy tästä maasta kuulemma, kehottivat katselemaan ebaysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti