keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Asumisen esittelyä ja Vltavan pintaa

Väsyttää niin vietävästi, mutta veri vetää bloggaamaan ja jakamaan kokemuksiaan. Tässä siis kuvia vuokraamastani asunnosta. Yritin saada bed and breakfastia yhdestä suositellusta paikasta, mutta siellä oli täyttä. Sen sijaan vuokrasivat minulle poikansa asunnon tarvitsemikseni päiviksi. Poika töissä Kanadassa tällä hetkellä.

Joo tiedän, eivät ole mitään varsinaisia asuntoesittelykuvia, mutta saa niistä jotakin käsitystä. Pidän siitä, että vaatteet saa tuulettumaan makuuhuoneen ikkunalle, mutta siitä en pidä, että makuuhuoneeseen näkee suoraan vastapäisestä talosta. Verhotkin ovat tummat ja mieluusti nukkuisin verhot auki. Kuten huomaatte, sisustus on Ikeasta. Mutta mukava tässä on asustella, sijainti on ihan metroaseman vieressä, punaisella linjalla.

Ja kun kaikkia Prahan vesitilanne kuitenkin kiinnostaa, niin tässä kuva Kaarlen sillasta tältä illalta. Eipä täällä mitään hätää ole.


3 kommenttia:

  1. Sisustus näyttäisi olevan linjassa talon arkkitehtuurin kanssa. Hiukan kalsaa miun maun mukkaan, mutta vaikuttaahan tuo aika ylelliseltä matka-asumukselta!

    VastaaPoista
  2. Totta, matka-asunnoksihan tuo on hieno, vaikkei ehkä kodilta tuntuisi :) Hyvää prahailua!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos! Ihanaahan tänne on aina tulla käymään ja vähän olemaankin. Samaa mieltä kanssanne sisustuksesta.

    VastaaPoista