maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kampaajalla

Oli pakko käydä kampaajalla. Sain yhdeltä amerikkalaisnaiselta suosituksen, sellaisen korealaismiehen, joka leikkaa hyvin ja osaa englantia. Sinne siis. Olipa kiintoisa kokemus, ensin päälleni laitettiin suojatakki, sitten pyyhe harteille ja vielä suojaviitta. Joka vaiheen jälkeen laitettiin puhdas pyyhe.

Sitten leikattiin hieman, jonka jälkeen hiukseni pestiin. En tiedä, miksi näin päin. Osasi leikata ohjeideni ja toiveideni mukaan, tulos oli hyvä. Kevensi oman ehdotuksensa mukaan, ja se kannatti. Kehui hiusteni kuntoa, mutta ei höpissyt mitään vaihtoehtolääkinnällisiä juttuja, niin kuin hiusten kuntoa seuraavat ihmiset saattavat joskus tehdä. Muotoili vielä hiukset kivasti. Koko lysti maksoi noin 25 euroa.

Kertoi opiskelleensa Koreassa aikanaan englantia ja englanninkielistä kirjallisuutta yliopistossa, mutta kun opetustyö ei kiinnostanut, niin päätti opiskella parturiksi. On sitten tehnyt näitä hommia jo 17 vuotta ympäri maailmaa. Ei varmaan hassumpi elämäntapa tuokaan.

Kyllä täällä kokemusmaailma laajenee urakalla, normaalisti en ulkomailla hirviäisi mennä kampaajalle, koska pelkäisin, että lopputulos on joku aivan kauhea, jos en osaakaan selittää mitä haluan. Nyt on vain pakko ottaa näitä riskejä.  Eikä siinä mitään, hienostihan se meni ja taas ollaan kokemusta rikkaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti