tiistai 31. toukokuuta 2011

Kuin muutto

Auto on taynna, valmiina lahtoon huomenna. Tuntuu kuin olisi muuttanut eika pakannut matkaa varten. Muka en ole paljon mitaan ostanut, mutta silti auto on ihan taynna. Skandinaaviset aakkset puuttuvat siksi, etta olen slovakkiystavani luona viimeisen yon. Hanella ei ole wi-fia, mutta saan ystavallisesti lainata konetta. Huomiseen postaukseen tulee hieman kuviakin talta paivalta, tai seuraavaan postaukseen, milloin sen saankin tehtya.

Viela en oikein ymmarra, etta tosiaan olen lahdossa taalta, vaikkakin haikeutta olen tuntenut pitkin viikkoa. Pikku hiljaa tulee mieleen myos ajatus siita, etta kotiin on ihana palata. Kansallisarkistossa tanaan sain sovittua jatkosta. Olivat yllattavan joustavia ja ystavallisia minun suhteen ja toivottivat takaisin mahdollisimman pian jatkamaan tutkimusta. Onnistuin jopa vahdeille toivottamaan hyvaa kesaa tsekiksi ja kertomaan, etta olen lahdossa kotiin, Suomeen.

Kun en saa nyt kuvia laitettua, laitetaan edes videolinkki. Nimittain viime viikolla kun kavelin Vinohradin kaupuningosassa, kuulin punaisiin valoihin pysahtyneen auton stereoista musiikkia. Mietin, etta kyllapa suomi- ja tsekkidisco-musiikki kuulostavat samanlaisilta. Hetken kuulosteltuani havaitsin, etta tuo poikahan kuuntelee disco-versiota Ievan polkasta. Tasta siis.

http://www.youtube.com/watch?v=4om1rQKPijI

Tavaranpaljoudesta huolimatta ostin kasan tsekkielokuvia dvd:na. Suunnittelin vahan jo, etta piinaisin ainakin bookcrssing-vakea niilla ensi syksyna. Mutta siihen on viela paljon aikaa.

3 kommenttia:

 1. Tota...pitääks nyt sanoa, että unohda se edellinen kommentti? :p

  Toivottavasti pääsette ajelemaan turvallisesti kotiin asti!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heh, se vähän riippuu että tykkääkö tsekkielokuvista vai ei. Minusta ne ovat laadukkaita ja pidän mustasta huumorista. Nautin myös elämän absurdiudesta, ja sitä niissä myös on mielin määrin.

  Vähän tässä visioin elokuvamiittiä, ei kai se elokuva sinänsä niin tärkeä ole, vaan yhdessä katsominen.

  VastaaPoista