maanantai 21. lokakuuta 2013

Keskisormi pystyssä Prahan linnaa kohti

Taiteilija sai tarpeekseen presidentti Zemanista ja laittoi tällaisen keskisormi-taideteoksen kellumaan jokeen ja osoittamaan Prahan linnaa kohti.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24607870

Samalla voisin hiukan valittaa siitä, että monesti suomalainen media käyttää ko. rakennuksesta nimeä Tšekin presidentinlinna. Se ei ole mikään presidentinlinna, vaan se on PRAHAN LINNA!

Eipä mulla tänään muuta.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Törmäsinpä slovakkiin Porvoossa

Syysloma mennyt "mukavasti" yskiessä. Perusflunssa jatkui sujuvasti keuhkoputkentulehduksella, nyt odottelen antibioottien vaikutusta. Sentään pikkureissun sain tehtyä täällä kotimaan kamaralla, Porvooseen, juuri siinä välissä, kun luulin, että tauti alkaa olla taaksejäänyttä elämää. Kivoja putiikkeja ja kahviloita siellä Porvoossa, joskus ei tarvitse lähteä kauaskaan saadakseen kivoja kokemuksia.


Tämän kyseisen Cellar Cafén vieraskirjassa törmäsin tällaiseen sanailuun. Jotenkin tutunkuuloista. Pakko ottaa kuva, kun oli taas niin blogiainesta!


Mutta kyllä minä siihen Albrightin kirjaankin vielä blogissa pureudun, kun tässä vain saisi yskimisen loppumaan ja toipumisen alkamaan! On se kauheaa, miten sairastameinen vie kaikki voimat, jopa voiman ajatella yhtään mitään!